Construit in 2005, suprafata totala este de 2000 mp, ultima renovare a fost facuta in 2009 
Localizare: Hotel Rio Lavitas Resort & Spa Side (ex La Vitas) este situat la 75 de km de aeroportul din Antalya, la 3 km de centrul din Side, la doar 450 de metri peste drum de plaja sa privata. 
Dotari generale: 
Hotelul  Riolavitas  dispune de mai multe piscine : 1 piscina exterioara, 3 tobogane, 1 piscina exterioara pentru copii, 1 piscina interioara incalzita, 1 piscina interioara pentru copii incalzita, piscina interioara cu jacuzzi si 1 piscina de relaxare exterioara cu sezlonguri. 
Hotelul Riolavitas are urmatoarele restaurante: 1 restaurant principal SPACE cu o terasa in aer liber, capacitate de 200 de oaspeti si in interior o capacitate de 400 de oaspeti; tot in cadrul restaurantului principal, oaspetii pot gasi mancaruri dietetice si bufet pentru copii; Aqua Snack Restaurant- aici oaspetii pot gasi mancare de tip fast food, pizza, placinte turcesti gozleme, salate si fructe; Beach Snack Restaurant- pentru oaspetii care vor sa- si petreaca ziua la plaja in acest restaurant ei vor gasi mancare tip fast food, pizza, placinte turcesti gozleme, salate, fructe, desert si meniuri surpriza; Midnight- Snacks Outle,  aici oaspetii pot servi salate si gustari dupa miezul noptii; Patiserie- aici oaspetii pot gasi deserturi traditionale turcesti si din bucataria internationala;  Hotelul Riolavitas are 3 restaurante a la carte: Verde( cu specific italienesc), Gusto( cu specific mediteranean) si Turca( cu specific turcesc). 
Hotelul Riolavitas are 3 baruri: SOFA Lobby Bar, Pool Bar si Beach Bar. 
Plaja: Hotelul are plaja proprie cu nisip si pietris la aprox. 350 m distanta de hotel. Hotelul pune la dispozitie oaspetilor shuttle bus gratuit. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja. 
Dotari camere: 
Hotelul Riolavitas are 1 cladire principala cu 8 etaje. A fost deschis in anul 2016. 
Camera Low Cost are o suprafata de 35 mp si o capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adl+ 1 copil. Alte facilitati in camera: parchet laminat podea, balcon, baie cu dus, telefon, aer conditionat centralizat, LCD TV, uscator de par, mini- bar gratuit, seif, serviciu de ceai si cafea. 
*Camera Low Cost poate avea o suprafata mai mica de 35 mp, poate fi amplasata in zone defavorizate ale hotelului iar unele facilitati pot lipsi. 
Camera Standard Run of the House are o suprafata de 35 mp si o capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adl+ 1 copil. Alte facilitati in camera: parchet laminat podea, balcon, baie cu dus, telefon, aer conditionat centralizat, LCD TV, uscator de par, mini- bar gratuit, seif, serviciu de ceai si cafea. 
*Camera Standard Run of the House poate avea o suprafata mai mica de 35 mp, poate fi amplasata in zone defavorizate ale hotelului iar unele facilitati pot lipsi. 
Camera Standard Pool Side are o suprafata de 35 mp si o capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adl+ 1 copil. Alte facilitati in camera: parchet laminat podea, balcon, baie cu dus, telefon, aer conditionat centralizat, LCD TV, uscator de par, mini- bar gratuit, seif, serviciu de ceai si cafea. Are vedere partiala la piscina. 
Camera Standard Room Sea Side are o suprafata de 35 mp si o capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adl+ 1 copil. Alte facilitati in camera: parchet laminat podea, balcon, baie cu dus, telefon, aer conditionat centralizat, LCD TV, uscator de par, mini- bar gratuit, seif, serviciu de ceai si cafea. Are vedere partiala la mare. 
Camera Swim Up are o suprafata de 35 mp si o capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adl+ 1 copil. Alte facilitati in camera: parchet laminat podea, balcon, baie cu dus, telefon, aer conditionat centralizat, LCD TV, uscator de par, mini- bar gratuit, seif, serviciu de ceai si cafea. Camerele Swim- up au terasa cu iesire direct la piscina privata si sezlonguri. 
Camera Family are 2 camere separate, fiecare cu o suprafata de 55 mp si capacitate de maxim 4 adl+ 1 copil. are o suprafata de 35 mp si o capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adl+ 1 copil. Alte facilitati in camera: parchet laminat podea, balcon, 2 bai cu dus, 2 telefoane, 2 sisteme de aer conditionat centralizat, 2 LCD TV, 2 uscatoare de par, 2 mini- baruri gratuite, 2 seifuri, 2 servicii de ceai si cafea. 
Tip masa: All inclusive 
Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa in prealabil acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, in momentul preluarii camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe. 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre RIOLAVITAS RESORT SPA, Side, Turcia

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png