Davos - O adevărată metropolă a diversităţii!

Davos este considerată cea mai înaltă staţiune de vacanţă, balneară şi de congrese din Europa, un adevărat sat global şi metropolă alpină a diversităţii. Oraşul elveţian mic, dar celebru este situat în cantonul Graubünden la 1.560 m altitudine. Această stațiune de vacanță plină de viață vă oferă o minunată idilă naturală și un domeniu de schi grandios, cunoscut în special pentru oferta sa de freeride. Populara stațiune balneoclimaterică și de sporturi de iarnă își încântă oaspeții și cu minunatul lac Davos, cu atractive instalații pe cablu până la 2.844 m și cu un centru sportiv modern. De asemenea diverse evenimente sportive atrag mulţi vizitatori în fiecare an. A fost şi este de exemplu locul de desfăşurare a Cupei mondiale FIS de Cross Country, competiţiei Internaţionale de Hochei Spengler Cup, Oferta largă pentru familii, après-ski, minunate oportunităţi de agrement şi oferta culinară completează ideal concediul dvs. de iarnă.

Conform motto-ului "De pe o pârtie pe alta", în Davos puteți experimenta distracția après-ski și petrecerile când și unde doriți! Deja în domeniul schiabil multe terase la soare și baruri de zăpadă vă invită la petrecere, iar o selecție mare de discoteci, cluburi de noapte, baruri și pub-uri din vale oferă baza ideală pentru seri sociabile și o dispoziție veselă. De exemplu, puteți vizita popularul loc de petrecere "Bolgen Plaza" de la poalele Jakobshorn. Chiar și departe de pârtii, există o mulțime de posibilități variate de petrecere a zilei: de exemplu, în parcul de distracții acvatic "Eau-là-là" cu zonă SPA, la sala de sport Färbi unde există un perete de cățărare, pe terenurile de tenis și squash, pe cei 156 km de trasee de drumeții de iarnă, pe pârtiile de săniuș, cu parapanta, la un centru de echitație acoperit, la plimbări cu sania trasă de cai, etc. Dacă preferați o porție de cultură, există, de asemenea, un centru cinematografic, diverse muzee, cum ar fi Muzeul Sporturilor de Iarnă și o varietate de restaurante cu specialități locale și internaționale, precum și o frumoasă promenadă comercială.

Skipass-ul "Davos Klosters Montains" vă permite accesul la în jur de 275 de km de pârtii de schi (inclusiv schi de tură) din cele 5 domenii schiabile: Madrisa, Parsenn, Jacob, Rinerhorn şi Pischa (mai puţin Schatzalp). La altitudini între 810 şi 2.844 de metri pârtii cu diverse grade de dificultate şi 47 instalaţii pe cablu promit varietate. În plus, există o garanție de zăpadă deosebit de mare, astfel încât distracția pe zăpadă poate fi savurată până în aprilie! O cabină confortabilă care poate transporta până la 100 de persoane, vă duce repede de la Davos la domeniul schiabil Jakobshorn. O experienţă deosebită este coborârea de 12 km de la Weissfluhgipfel Küblis, cu 2034 m diferenţă de altitudine. În plus, există numeroase zone excelente pentru freeride, pârtii cu nocturnă, iar pentru experţi pârtii "delicioase" negre. Şi pentru snowboard este această zonă un rai: concursuri naţionale şi internaţionale sunt organizate în mod regulat în Park-urile din zonă. O recomandare speciale merită Jakobshorn - de multă vreme o Mecca a snowboarderilor - cu super-pipe-ul din Bolgen. Dar şi în alte domenii găsiţi de exemplu kicker, rails şi o boarder-cross cu kicker - nu veţi duce lipsă de nimic aici! Zona Pischa are aproape exclusiv zone freeride şi este una din cele mai mari din Elveţia. Pârtiile simple şi zonele pentru începători de la Rinerhorn sunt foarte potrivite pentru familii, la fel şi pârtiile largi de la Jakobshorn. La Bolgen, la poalele Jakobshorn, cei mici pot lua lecţii de schi la şcoala de schi pentru copii Disney-Parcourse, în timp ce părinţii de pot bucura de soare în şezlonguri. Şi Madrisa Land este o atracţie deosebită pentru familiile cu copii. În domeniul schiabil vă aşteaptă în jur de 20 hot-spots cu Wi-Fi gratuit, la restaurantele de munte şi alte localuri gastronomice. Cei care se trezesc devreme au în domeniul schiabil Parsenn posibilitatea de a lăsa primii urme pe zăpada pârtiilor proaspăt preparată chiar înaintea intrării în funcţiune a instalaţiilor pe cablu și de a vedea răsăritul soarelui - un început de zi perfect! Skipass-ul "Schatzalp / Strela" este ideal pentru schiorii de plăcere. Începătorii se pot simți în elementul lor în micul domeniu schiabil cu cca. 10 km de pârtii. Dar și schiorii și snowboarderii experimentați se pot relaxa pe pârtiile de dificultate medie. Accesul la domeniul schiabil este posibil cu ajutorul funicularului Davos Platz.

Un paradis versatil pentru schi fond îi așteaptă pe sportivii nordici în Davos. Aveți la dispoziție un total de 76 km de trasee clasice de schi fond din care puteți alege. Există, de asemenea, 56 km de pîrtii de patinaj. Centrul modern de schi fond din Davos oferă vestiare accesibile publicului, sală de epilare, gastronomie și locuri de parcare. Aproximativ 18,5 km de trasee sunt marcate suplimentar ca trasee speciale pentru câini, astfel încât vă puteți lua prietenii patrupezi cu dumneavoastră. Un vis pentru schiorii cu experienţă, sunt cei 24 km de la Davos prin Mühle până la Sertig. Circuitul la altitudine către Novai şi Garfiun trebuie încercat doar de cei în foarte bună formă.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Europe Davos, Davos, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png