Eix Platja Daurada se afla la 200 de metri de plaja cu nisip a statiunii Can Picafort. In zona se afla restaurante, baruri, magazine, supermarket. Parcul Natural Albufera se afla la 2 km iar centrul orasului la 6 km. Hotelul are aer conditionat, receptia 24h, Wi-Fi, jacuzzi, gradina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, piscina pentru copii, piscina interioara, camera bagaje, restaurant bufet cu terasa, cafenea, bar la piscina, biliard, zona spa, miniclub, spectacole de seara si muzica live. 
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.eixhotels.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 DUMINICA Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Timisoara; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre EIX PLATJA DAURADA, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png