Skipass inclus!
Hasliberg - Mult soare pe pârtii excelente!

Fermecătoarea aşezare Hasliberg este alcătuită din 4 părţi: Wasserwendi, Hohfluh, Goldern şi Reuti. Este situată după cheile Brünigpass (1008 m) şi la poalele Planplatten (2250 m), mai sus de foaret animata vecină Meiringen. Hasliberg este o staţiune de schi îndrăgită şi bine cunoscută şi este considerată ca fiind una din cele mai primitoare pentru familii din Berna Superioară. La o altitudine de cca. 1100 m vă puteţi bucura de paorame incredibile asupra lumii montane înconjurătoare cu vârfurile Glogghüs (2534 m), Hochstollen (2480 m) şi Rothorn (2525 m). Din Reuti şi Wasserwendi ajungeţi cu telecabina direct în domeniul schiabil. Trasee de drumeţii de iarnă unesc zonele şi duc chiar la Meiringen. Datorită situării ideale chiar lângă domeniul schiabil Hasliberg oferă o gamă largă de oferte pentru pasionaţii mai mici şi mai mari ai sporturilor de iarnă.

Hasliberg este alternativa liniştită pentru Meiringen. Dar nici aici nu sunteţi în pericol să vă plictisiţi în afara pârtiilor. Pe lângă diversele posibilităţi de excursii vă puteţi şi răsfăţa cu bunătăţi tradiţionale la "Gasthof Post" sau "Panoramarestaurant Alpen Tower". Numeroase activităţi, cum ar fi drumeţii, săniuş şi patinoar completează oferta. Pe pârtia cu nocturnă Käserstatt-Lischen puteţi să vă daţi până la 22:00. Iubitorii de romane poliţiste merită să facă o vizită la Muzeul Sherlock Holmes. Pentru mai multă distracţie vă aşteaptă la barurile "Häxachessel Bidmi" şi "Aquarium" la Käserstatt sau "Jam Rock", "Sherlock Lounge" şi "Sherpa Club".

Cu skipass-ul "Meiringen-Hasliberg" aveţi acces la un domeniu schiabil minunat, cu în total 60 km de pârtii acoperiţi de 15 instalaţii pe cablu. Vă aşteaptă nenumărate refugii confortabile şi restaurante de munte. De la Hasliberg ajungeţi cu viteza vântului în domeniu schiabil: fie de la Wasserwendi la Käserstatt sau de la Reuti prin Bidmi la Mägisalp şi Käserstatt! Pe pârtiile în marea lor majoritate cu dificultate medie între 1055 şi 2433 m vă puteţi dedica exclusiv distracţiei pe zăpadă. Foarte abrupte sunt în schimb pârtiile din partea superioară a domeniului schiabil, unde se află şi cea mai grea coborâre "Nordpol" (cu 1,5 km lungime): Fosta coborâre de campionat mondial vă pune la dispoziţie o diferenţă de altitudine de 540 m! Cea mai lungă coborâre se întinde pe 8,5 km şi duce de la restaurantul panoramic Alpen Tower la staţia de vale în Hasliberg Reuti şi oferă distracţie pe plăci pură în stadiu pur. Mägisalp cu minunatele zone de zăpadă adâncă vă aşteaptă la o vizită, freerideri-lor stându-le la dispoziţie condiţii excelente şi la Gummenalp, Hochsträss sau Glogghüs. Pe oaspeţii mai mici îi aşteaptă paradisul Skihäsliland, cu printre altele un sat-iglu şi loc de joacă cu multă distracţie în zăpadă.

În total 30 km foarte bine preparaţi vor face inimile schiorilor fond să bată mai tare. Traseele cu un grad de dificultate mediu, vă duc prin peisaje idilice, cu mult aer curat. O vedere deosebit de frumoasă vă oferă porţiunea de-a lungul apei Gadmer. Pârtia de 15 km lungime din centrul de schi fond Gadmen se întinde la altitudini între 1130 m până la 1210 m, cu porţiuni clasice şi de skating. 7 kilometri dintre ei au şi nocturnă. Chiar în domeniul schiabil vă aşteaptă pârtia Bidmi, de 1,5 km, foarte potrivită pentru începători. Şi la Innertkirchen, Guttannen şi Hofstetten găsiţi câteva pârtii mai mici dar atractive.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Das Hotel Panorama, Hasliberg, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png