Skipass inclus!
Saalbach - Vacanţă la schi la maxim!

La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită unui tunel de ocolire centrul satului a devenit practic lipsit de trafic chiar înainte de Campionatele Mondiale de schi din 1991. Astfel o plimbare prin zona pietonală este acum posibilă fără probleme. Drumurile către instalaţii şi pârtii sunt foarte scurte iar ofertele de sport, Après-Ski și programul de cultură nu lasă de dorit. Fie că e vorba de cumpărături, bowling, derdeluş, rafting şi tubing, patinaj sau plimbări romantice cu săniile trase de cai - imaginația nu are limite aici!

Fanii après-ski se pot bucura, deoarece Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn a fost deja premiat pentru oferta sa extraordinară de après-ski. Aproximativ 40 de cabane confortabile vă invită să ciocniți un pahar cu alți pasionați de après-ski după o zi perfectă la schi. O vizită la "Bar Pfiff", la "Bauer's Schi-Alm", la "Hexenhäusl", la "Tanzhimmel" și la "Goaßstall" este obligatorie! Numeroase baruri și pub-uri, cum ar fi "Checker Club - Post Bar", vă pot prelungi apoi seara invitându-vă să petreceți și să flirtați. În discoteci există, de asemenea, câte ceva pentru toate gusturile muzicale, fie că este vorba de rock, pop, rave, techno, foxtrot sau vals. Dacă doriți să vă bucurați de atmosfera Oktoberfest și iarna, cele mai bune condiții vă așteaptă la stația superioară a Asitzbahn, la o altitudine de 1.763 de metri, în "AsitzBräu". Cei care vor ceva mai liniştit pot să profite de multele restaurante şi cafenele. Interesaţi-vă la hotelier unde puteţi mânca specialităţile locale sau faceţi o plimbare de descoperire prin localitatea practic fără trafic. Nici de activităţi sportive nu veţi duce lipsa: fie că este vorba de patinaj, săniuş, sau activități ca snowtubing, plimbări romantice cu sania trasă de cai sau tenis de hală, aici veți găsi cu siguranță ceva de făcut. Iar celor cărora le place ceva mai neobișnuit vor găsi, desigur, ceea ce caută în Saalbach-Hinterglemm: Fie că este vorba de aventuri în parcul Glemmy Offroad Park cu quad-uri de zăpadă sau de snowtubing pe Unterschwarzachbahn - există o mulțime de oportunități de a experimenta adrenalina vitezei și în afara pârtiilor.

Skipass-ul "Ski Alpin Card," inclus în pachet cle oferă schiorilor și snowboarderilor acces la aproximativ 408 kilometri fabuloși de pârtie. Sub motto-ul ”un bilet, trei regiuni, munți infiniți” Ski Alpin Card nu acoperă doar nu doar circul de schi Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Acesta include, de asemenea, și domeniul schiabil de pe Schmittenhöhe din Zell am See și domeniul schiabil de pe Kitzsteinhorn din Kaprun, de la ghețar. Iar dacă această rețea de instalații pe cablu nu este suficient de mare pentru dumneavoastră, vă recomandăm să faceți upgrade la "Super Ski Card" (v. regiunea de schi). Acest lucru vă oferă plăcerea nelimitată de a schia în 21 de regiuni de schi din Tirol și Salzburg, pe 2.750 de kilometri de pârtii minunate! Din Saalbach se poate accesa direct Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbunn. Acesta are numeroase pârtii frumoase de carving, pante mogul, pante abrupte, un traseu de curse cu măsurare a timpului și două pârtii iluminate. Numeroasele instalații de producere a zăpezii asigură, de asemenea, un nivel foarte ridicat de siguranță a zăpezii. Dacă doriți să descoperiți pârtiile de plăcere albastre din jurul Saalbach, inclusiv pârtia de Cupa Mondială de pe Kohlmais, vă recomandăm Saalbach Round. Aceasta se întinde pe 19 km pe ambii versanți ai văii Glemmtal, din jurul localității. În special există multe posibilităţi pentru începători: 140 km de pârtii albastre și verzi oferă posibilități ideale pentru o vacanță de schi pentru începători. Familiile cu copii beneficiază, de asemenea, de un preț avantajos. Leo's Kinderland", de exemplu, este situat direct la stația din vale a telegondolei Asitz. Zona de antrenament cu bandă rulantă, carusel pentru copii, iglu de zăpadă și castelul cavalerului este ideală pentru copiii care doresc să facă primele viraje pe zăpadă. Între timp, profesioniștii își pot dovedi experiența alpină pe pârtiile "Zwölferkogel Nord" și "Schattberg Nord". Oportunități minunate de freeride pot fi găsite, de exemplu, pe Zwölferkogel West și Schattberg West, ambele destinate celor mai reali entuziaști. Freeriderii se simt ca acasă pe traseele de funcross și de-a lungul pantelor din nord, negre, care sunt adânci și provocatoare. Și freestylerii vor găsi un adevărat paradis în Skicircus: Aceștia își pot da frâu liber aici, în cele trei parcuri de zăpadă și pe un traseu de boardercross. Această diversitate demonstrează încă o dată de ce Saalbach nu este degeaba unul dintre cele mai populare domenii schiabile din Alpi și că, desi a atins deja acest statut, este încă în continuă evoluție. În următorii ani, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn și domeniul schiabil Zell am See-Kaprun vor fuziona complet. Această fuziune va fi cel mai mare domeniu schiabil interconectat din Austria.

Saalbach-Hinterglemm vă aşteaptă cu un domeniu dedicat schiului fond mic dar de foarte bună calitate. Există un traseu de altitudine de peste 2 km, de la 1.100 la 1.400 m altitudine. (urcare cu Reiterkogelbahn) şi una de vale cu o lungime de aproape 10 km la capătul văii, lângă Hinterglemm, care duce la Lindlingalm. Pasionații de sporturi de iarnă pentru care acestea nu sunt suficiente, vor găsi încă 150 km de trasee de schi fond în Saalfelden Leogang. Domeniile schiabile de schi fond din jurul Saalfelden Leogang se alătură reţelei lărgite de pârtii din Saalachtal, care oferă cca. 80 km de pârtii cât se poate de bine pregătite. Fieberbunn lărgeşte oferta cu alţi 22 km de pârtii.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Das Neuhaus, Saalbach-Hinterglemm, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png