Descriere: Hotelul Villa Daphne este alegerea ideala pentru o vacanta superba pe plajele din Sicilia. Unitatea de cazare primeste clientii in spatii elegante unde se acorda mare atentie detaliilor, unde clientii se pot relaxa in gradina superba langa piscina, terasa la soare. Clientii se pot delecta cu preparatele din bucataria italiana si alte specialitati ale hotelului. 

Localizare: Hotelul Villa Daphne este localizat la 250 de m de malul marii din Giardini di Naxos. Hotelul se afla la 60 de km de aeroportul international Vincenzo Bellini Catania. Gara Taormina, este si ea aproape de hotel, mai exact la 4 km de acesta. 

Facilitati hotel: In hotel, clientii se pot relaxa la gradina cu piscina si la solarul cu sezlonguri si umbrele. 

Dotari camere: Cele 37 de camere ale hotelului au o eleganta siciliana, confortabila si calda. Camerele dispun de terasa sau balcon cu vedere la gradina sau piscina. In camere exista aer conditionat, wifi, mini-bar, seif si TV. 

Site: https://www.hotel-villadaphne.com/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTOPENI - SICILIA 2023 Bucuresti - Catania; Taxe de aeroport; Transport Avion SICILIA - OTOPENI 2023 Catania - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Villa Daphne, Sicilia, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png