Unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe litoralul din Pieria, Hotelul de 4 stele Danai ofera o piscina cu sezlonguri si umbrele de soare, un colt de internet si o sala de fitness si spa. Este situat la 8 km de Katerini.

Unitatile de cazare ale Hotelului Danai sunt dotate cu aer conditionat, minifrigider, TV prin satelit, seif si uscator de par. Micul dejun se ofera gratuit in zona de luat masa a proprietatii, iar in unitatile de cazare se serveste la un cost suplimentar.

Hotelul Danai are si un restaurant, unde se servesc preparate gourmet delicioase, bazate pe retete originale din regiunea Pieria. In bar puteti sa va savurati bautura intr-o ambianta foarte placuta.

Este disponibila si o camera in sistem self-catering, cu bufet, care poate gazdui 30-150 de persoane. De asemenea, acest spatiu poate fi complet echipat cu infrastructura electronica si digitala moderna, pentru utilizarea la conferinte si seminare.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti - Olympic Beach Bucuresti - Olympic Beach; Autocar Olympic Beach - Bucuresti Olympic Beach - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Danai Hotel and Spa, Paralia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png