Hotel Website: www.sunrise-resorts.com/Home/HURGHADA/SUNRISE_Select_Garden_Beach_Resort_Spa

Descriere

Complexul pune la dispozitia intregii familii aquapark, fiind o locatie populara pentru gastronomia variata si gama de activitati de agrement si relaxare pe plaja proprie cu nisip. Complexul hotelier spatios dispune de 481 unitati rezidentiale.


Localizare

Sunrise Garden Beach ResortGrand Select se afla situat pe coasta Marii Rosii in Hurghada.

Resortul se afla la 15 km fata de aeroport, iar timpul necesar transferului este de aprox 20 min. Pana in centrul orasului sunt 19 km.


Facilitati hotel

Resortul dispune de 6 restaurante tip bufet si a la carte, cu preparate internationale, din bucataria italiana, araba. Este necesara rezervare si imbracaminte adecvata. La hotelul p artener, Sentido Mamlouk Palace Resort, oaspetii pot beneficia de servicii gratuite si contra cost.


Oaspetii se pot relaxa la cele 2 piscine (sezoniere, pot fi incalzite), la cele 4 baruri si 2 pub-uri din interiorul complexului.
Regim de masa: all inclusive. Diversele sporturi, serile tematice, spectacolele, muzica live, precum si sala de fitness ofera varietate astfel ca turistii nu se pot plictisi in acest resort.
La plaja, scaunele si umbrelele sunt gratuite, in functie de disponibilitate.
Turistii in cautare de relaxare pot vizita zona de wellness/spa a hotelului 15 sali de tratament, jacuzzi, baie de aburi, sauna si alte servicii contra cost, iar turistii activi se pot bucura de activitatile acvatice oferite la fata locului, precum si de accesul la sala de fitness.
Familiile cu copii beneficiaza de aquaparkul disponibil cu 8 tobogane de apa, incalzite si de divertisment organizat special pentru cei mici in cadrul miniclubului (3 12 ani) si la minidisco. Copiii au acces la propria lor pis cina cu 3 tobogane si la loc de joaca. Exista variante de meniu pentru copii si servicii de babysitting contracost (se achita la fata locului).


Exista si o zona dedicata exclusiv adultilor pe plaja.
Internetul pus la dispozitia turistilor este gratuit in zonele publice ale hotelului.


Website

http://www.sunrise resorts.com/Home/HURGHADA/SUNRISE_Select_Garden_Beach_Resort_SpaTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: 20% avans la inscriere; Restul de 80% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion RO7801 Bucuresti - Hurghada; Avion RO7802 Hurghada - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre SUNRISE GARDEN BEACH RESORT GRAND SELECT, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png