Atlantis The Royal Palm Dubai

The Palm Jumeirah Ae
Localizare:
Atlantis The Royal Palm Dubai este amplasat la 250 metrii de plaja si la 13 km de Parcul Safa. Cel mai apropiat aeroport este International Dubai la 27 km distanta de hotel.


Facilitati:
Resortul dispune de patru piscine, WIFI, activitati acvatice contra cost, entertainment nights, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), parcare, sala de conferinta, servicii de curatatorie, schimb valutar


Restaurant:
-Cu peste cinci restaurante cu tematici diferite acestea servesc preparate culinare internationale si locale


Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de balcon sau terasa, TV, aer conditionat, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti-Dubai (G2 Iarna 23-24) Bucuresti - Dubai; Taxe de aeroport; Catering; Avion Dubai-Bucuresti (G2 Iarna 23-24) Dubai - Bucuresti; Package discount; Package commission; Promo sale, locuri limitate!

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png