Disneyland® - Tărâm magic potrivit pentru orice vârstă

Crezi, doar după ce vezi!

Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la Disneyland, la sentimentele pe care le-am trăit în acest loc, la toate personajele pe care le-am întâlnit și care m-au purtat într-o lume magică, parcă-mi saltă și acum inima de bucurie!

20px

Parcurile Disney sunt locurile cele mai fericite din lume, o bucățică magică de pământ unde toate visele noastre devin aievea. Disneyland a fost unul din primele vise transformate în realitate de către Walt Disney. Parcurge detaliile de pe pagina noastră și lasă-te purtat pe acest tărâm magic!

Vizualizează broșura Disney®

Harta parcurilor Disneyland Paris

Descoperiți 2 parcuri Disney, unde peste 50 de atracții fac ca visele celor mici și mari să devină realitate

Alege biletul de acces care ți se potrivește

*biletele de acces sunt incluse în preț dacă alegi cazarea în unul din hotelurile Disney

Acces 1 zi - 1 sau 2 parcuri

Acces 1 zi - 1 sau 2 parcuri

Poti alege unul sau ambele parcuri: Disneyland Park sau Walt Disney Studios Park
Acces 2 zile 2 parcuri

Acces 2 zile 2 parcuri

Biletul este valabil pentru 2 zile consecutive în ambele parcuri: Disneyland și Walt Disney Studios Park.
Acces 3 zile 2 parcuri

Acces 3 zile 2 parcuri

Biletul este valabil pentru 3 zile consecutive în ambele parcuri: Disneyland și Walt Disney Studios Park.
Acces 4 zile 2 parcuri

Acces 4 zile 2 parcuri

Biletul este valabil pentru 4 zile consecutive în ambele parcuri: Disneyland și Walt Disney Studios Park.

Hotelurile Disney

Cazați-vă într-unul din cele 6 hoteluri tematice Disney chiar în inima lumii magice sau cele 8 hoteluri partenere de clasă superioară situate în apropiere.

Beneficii pentru cei cazați în hotelurile Disney

Disney's Extra Magic Hours:

👉Acces în parcurile Disney cu 1 oră mai devreme decât pentru ceilalți vizitatori ( parcul pentru vizitatori se deschide la 10, iar pentru oaspeții cazați în hotelurile din interiorul parcului la 9), însă nu toate atracțiile sunt deschise la această oră. Verificați care sunt cele deschise, astfel încât să le programați în vizita dvs la prima oră a dimineții, evitând astfel aglomerația.

👉Faceți cunoștință cu personajele Disney, acestea având un program prestabilit în care sunt prezente în holul hotelurilor pentru poze.

👉Transport gratuit de la hoteluri la parcurile Disney și Disney Village.

Vrei o ofertă personalizată?

Spune-ne despre așteptările tale, iar noi vom încerca să le depășim!

Opțiuni de masă

Cu un plan de masă plătit în avans, veți ști ce este inclus și cât veți cheltui din timp.

Bucuria este mai mare atunci când stați la masă și povestiți toate cele trăite in parcul magic Disneyland. Începeți ziua cu un mic dejun la hotel, urmat de prânz sau cină în restaurantul dorit. Dacă planul de masă este deja plătit, vă puteți concentra pe bucuriile de moment ale șederii dumneavoastră.
În aplicația oficială Disneyland Paris vă recomandăm să rezervați orele și mesele la restaurantele preferate!
Mesele vor fi încărcate pe Magic Pass sub formă de cupoane, ce pot fi folosite la orice alt restaurant, pentru valoarea lor monetară.

Istoria parcurilor Disney din lume

Hidden slide
Castelul Frumoasei Adormite
Annaheim - SUA
Annaheim - SUA
Parcul a fost inaugurat în 1945 și se află în Annaheim, California. Pentru aniversarea celor 50 de ani, castelul a fost restaurat și cele 5 turnuri au fost decorate cu coroane stilizate, fiecare reprezentând o decadă din istoria parcului. Castelul care încoronează acest parc aparține uneia dintre primele prințese Disney, Frumoasa Adormită, și are o înălțime de 23 m.
Hidden slide
Walt Disney World
Florida - SUA
Florida - SUA
După succesul avut de parcul Disneyland California, în 1971, un nou vis primește viață cu Walt Disney World din Florida. Acest castel a fost gândit astfel încât fiecare invitat să se scufunde în istoria Disney. În parcul Magic Kingdom se află castelul Cenușăresei, el are o înălțime de 57 m si când apare soarele se luminează cu 16.7 milioane de lumini.
Hidden slide
Disney Resort
Tokyo - JAPONIA
Tokyo - JAPONIA
Continuând cu magia viselor lui Walt Disney, in 1983, urăm "Bine ai venit" la Tokyo Disney Resort. Pe castelul acestui parc se proiectează fragmente din filmele Disney, care ne amintesc că magia nu dispare când creștem și nu mai suntem copii.
Hidden slide
Disneyland Paris
Paris - FRANȚA
Paris - FRANȚA
Parcurile Disney sunt magie pură și castelele prințeselor Disney sunt amintiri pentru toată viața. În anul 1992 s-a deschis Parcul Disneyland, la 32 km de centrul Parisului. Castelul prințesei Aurora ne urează "bine ați venit" în locul în care visele devin realitate. Castelul are 16 mici turnuri care reprezintă vârsta pe care o avea prințesa chiar înainte de a cădea în somnul etern, după cum vrăjitoarea cea rea a prezis. La poalele castelului cu înălțime de 50 m trăiește un dragon care aruncă flăcări atunci când se înfurie.
Hidden slide
Disneyland Hong Kong
Hong Kong - CHINA
Hong Kong - CHINA
Castelul Frumoasei Adormite a fost din nou ales pentru a aduce magia în primul parc Disney din China. Castelul s-a inaugurat în septembrie 2005 și are înălțimea de 23 m. Fanii Disney spun că parcurile sunt acele locuri unde pot fi ei înșiși și se simt motivați să-și urmeze visurile chiar dacă ele par imposibile.
Hidden slide
Disney Resort Shanghai
Shanghai - CHINA
Shanghai - CHINA
Terminăm călătoria noastră prin impresionanta lume a castelelor din parcurile Disney cu Shanghai Disney Resort, deschis în iunie 2016. Castelul se află în Fantasy Land și este cel mai mare dintre toate, având o înălțime de 60 m. Magia acestuia constă în faptul că este dedicat tuturor prințeselor Disney. Aici personajele ne învață câteva mișcări de arte marțiale, Tai Chi.
Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png