Disneyland® - Tărâm magic potrivit pentru orice vârstă

Crezi, doar după ce vezi!

Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la Disneyland, la sentimentele pe care le-am trăit în acest loc, la toate personajele pe care le-am întâlnit și care m-au purtat într-o lume magică, parcă-mi saltă și acum inima de bucurie!

20px

Parcurile Disney sunt locurile cele mai fericite, o bucățică magică de pământ unde toate visele noastre devin aievea. Disneyland a fost unul din primele vise transformate în realitate de către Walt Disney.

Știați că ....

Hidden slide
Castelul Frumoasei Adormite
Annaheim - SUA
Annaheim - SUA
Parcul a fost inaugurat în 1945 și se află in Annaheim, California. Pentru aniversarea celor 50 de ani, castelul a fost restaurat și cele 5 turnuri au fost decorate cu coroane stilizate, fiecare reprezentând o decadă din istoria parcului. Castelul care încoronează acest parc aparține uneia dintre primele prințese Disney, Frumoasa Adormită, și are o înălțime de 23 m.
Hidden slide
Walt Disney World
Florida - SUA
Florida - SUA
După succesul avut de parcul Disneyland California, în 1971, un nou vis primește viață cu Walt Disney World din Florida. Acest castel a fost gândit astfel încât fiecare invitat să se scufunde în istoria Disney. În parcul Magic Kingdom se află castelul Cenușăresei, el are o înălțime de 57 m si când apare soarele se luminează cu 16.7 milioane de lumini.
Hidden slide
Disney Resort
Tokyo - Japonia
Tokyo - Japonia
Continuând cu magia viselor lui Walt Disney, in 1983, urăm "Bine ai venit" la Tokyo Disney Resort. Pe castelul acestui parc se proiectează fragmente din filmele Disney, care ne amintesc că magia nu dispare când creștem și nu mai suntem copii.
Vrei o ofertă personalizată?

Spune-ne despre așteptările tale, iar noi vom încerca să le depășim!

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png