20px
Complet Camper - Autorulota visurilor tale!

Răsăritul poate fi în alt loc în fiecare zi. Aceasta este frumusețea călătoriei cu autorulota. În confortul unui camper, clasă premium, cu toate dotările necesare, visurile tale vor prinde aripi. 

Flexibilitate

Tu alegi itinerariul și obiectivele pe care vrei să le vizitezi. Tu alegi când pleci la drum, unde te oprești și cât stai. Vacanța cu autorulota este despre frumusețea drumului mai mult decât despre destinație.

Relaxare

Bucură-te de momente de liniște, de spectacolul naturii din peisajul românesc, de farmecul satelor cu tradiții păstrate vii și încarcă-ți bateriile pentru viața cotidiană. Valurile mării sau foșnetul padurii au efecte magice!

Aventură

Iubești muntele? Hai în drumeție! Parchează camperul la baza muntelui și atinge cele mai înalte vârfuri. Te vei simți stăpânul lumii, măcar pentru o zi! Un pat curat și un duș cald te așteaptă la coborâre!

Familie

Copiii sunt cei mai fericiți când au părinții aproape, un loc de joaca in aer liber și timp de calitate petrecut în familie. Vacanța cu autorulota strânge legăturile de familie. Nu pierde momente importante din viața lor.
Închiriază autorulota visurilor tale!

Acum ești cu un pas mai aproape de libertatea pe care ți-o dorești.

Facilitățile de care te bucuri în camper

20px

Fă un tur virtual al autorulotei și imaginează-ți vacanța în hotelul tău pe roți!

Model 2020, foarte bine întreținut, Benimar Mileo 296 oferă 4 locuri de dormit în 2 paturi matrimoniale. Intimitatea necesară familiei este oferită de ușa care separă cele 2 zone de dormit, copiii având loc de joacă suficient.

Atunci când pleci în vacanță, lasă grijile în seama noastră. Mașina este asigurată RCA și Casco și deține vinieta pe teritoriul României. Deci, dacă vei pleca într-o călătorie internațională, te rog să te asiguri că respecți condițiile fiecărei țări tranzitate/vizitate.

Camperul vine echipat cu tot ce ai nevoie ca vacanța ta să fie mai presus de o vacanță la hotel. Așadar, te bucuri de așternuturi de calitate și prosoape (300 lei/închiriere), cosmetice de baie, veselă și ustensile de bucătărie pentru preparate rapide, ușoare și gustoase, apă caldă, căldură și aer condiționat pentru un plus de confort, consumabile și curățenie/igienizare (500 lei/închiriere).

Pentru un peisaj personalizat, ai panou solar să poți campa și în afara spațiilor special amenajate, să te simți în largul tău și să te bucuri de cea mai mare grădină, doar a ta. Ai grijă totuși la regulile off-camping și de siguranța ta, a familiei, dar și a vehiculului. Garanția pe care o percepem este de minim 3000 lei/închiriere, returnabilă la final, daca nu există daune.

Îți predăm mașina cu plinul de combustibil și gaz făcut și te rugăm să o înapoiezi la fel. De asemenea, rezervorul de apă proaspătă va fi alimentat de noi, la întoarcere te rugăm să returnezi camperul cu toaleta și apa gri deversate în locuri special amenajate.

Te-am convins? Rezervă acum!

Întrebări și răspunsuri

Ce este o autorulotă?

Unde gasesti o autorulotă?

aaaaaa

Gasesti o autorulotă?

aaaaaabbbbbb

Gasesti ?

aaaaaabbbbbbccccc

Autorulota?

aaaaaabbbbbbcccccdddddd

Autorulota sau rulota?

aaaaaabbbbbbcccccddddddeeeee

20px
20px
20px

Politică de preț

20px

Tarife sezon de vârf

Preț închiriere: 750 ron/noapte, minim 7 nopți, valabil în perioada 15.06 - 15.09.2023

Tarife sezon intermediar

Preț închiriere: 530 ron/noapte, minim 3 nopți, valabil în perioada 1.04 - 14.06.2023 si 16.09 - 30.10.2023.

Tarife extrasezon

Preț închiriere: 450 ron/noapte, minim 3 nopți, valabil in perioada 31.10 - 31.12.2023 si 1.01 - 31.03.2023

Oferte speciale

Prețuri la cerere de sărbători și în vacanțele școlare ; oferta 6=7 în anumite perioade de închiriere
8 motive pentru a pleca în vacanță cu autorulota

detalii

Planurile de călătorie se pot schimba pe parcurs. Cu autorulota e ușor să reconfigurezi traseul sau chiar destinația, nu ai grija orelor de check-in sau a unui punct final fix la care trebuie să ajungi. Bucură-te de drum, peisaje și confort.

detalii

Confortul din autorulotă este la nivelul unui hotel de 4*. Ai facilități moderne într-un colț retras de natură, ai spațiu suficient pentru jocuri în familie și echipamentul necesar pentru confort sporit: sistem de climatizare, centrala pe gaz, marchiză pentru după-amiezi umbrite, mobilier de terasă dar și un duș cu apă caldă, toaletă, cuptor, hotă, plită si frigider pentru a prepara orice bunătăți preferă mezinii familiei.

detalii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel magna dictum nibh commodo luctus sed at enim.

detalii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel magna dictum nibh commodo luctus sed at enim.

detalii

Mașina ta este asigurată RCA și CASCO pe perioada închirierii, valabile în întreaga Europa. Pentru mai multă siguranță, ai inclusă și asistența rutieră 24/7. 

detalii

Cerul înstelat este casa ta pentru câteva zile. Sunetele pădurii, susurul apelor si lumina răsăritului de soare îți vor fi alături în fiecare dimineață. Cu autorulota poți evita ușor locurile aglomerate, iar exploratorul din tine va ieși la suprafață în acest concediu de detașare. 

detalii

Bicicleta este un "must" 

detalii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel magna dictum nibh commodo luctus sed at enim.

Mai ai întrebări legate de vacanța cu camper-ul? Te sunăm noi, pregătiți cu toate răspunsurile la întrebările tale!

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png