20px
Complet Camper - Autorulota visurilor tale!

Răsăritul poate fi în alt loc în fiecare zi. Aceasta este frumusețea călătoriei cu autorulota. În confortul unui camper, clasă premium, cu toate dotările necesare, visurile tale vor prinde aripi. 

Flexibilitate

Flexibilitate

Tu alegi itinerariul și obiectivele pe care vrei să le vizitezi. Tu alegi când pleci la drum, unde te oprești și cât stai. Vacanța cu autorulota este despre frumusețea drumului mai mult decât despre destinație.
Relaxare

Relaxare

Bucură-te de momente de liniște, de spectacolul naturii din peisajul românesc, de farmecul satelor cu tradiții păstrate vii și încarcă-ți bateriile pentru viața cotidiană. Valurile mării sau foșnetul padurii au efecte magice!
Aventură

Aventură

Iubești muntele? Hai în drumeție! Parchează camperul la baza muntelui și atinge cele mai înalte vârfuri. Te vei simți stăpânul lumii, măcar pentru o zi! Un pat curat și un duș cald te așteaptă la coborâre!
Familie

Familie

Copiii sunt cei mai fericiți când au părinții aproape, un loc de joaca in aer liber și timp de calitate petrecut în familie. Vacanța cu autorulota strânge legăturile de familie. Nu pierde momente importante din viața lor.
Închiriază autorulota visurilor tale!

Acum ești cu un pas mai aproape de libertatea pe care ți-o dorești.

Facilitățile de care te bucuri în camper

20px

Fă un tur virtual al autorulotei și imaginează-ți vacanța în hotelul tău pe roți!

Autorulotă nouă, foarte bine întreținută, Benimar Mileo 296 oferă 4 locuri de dormit în 2 paturi matrimoniale. Intimitatea necesară familiei este oferită de ușa care separă cele 2 zone de dormit, copiii având loc de joacă suficient.

Atunci când pleci în vacanță, lasă grijile în seama noastră. Mașina este asigurată RCA și Casco și deține vinieta pe teritoriul României. Deci, dacă vei pleca într-o călătorie internațională, te rog să te asiguri că respecți condițiile fiecărei țări tranzitate/vizitate.

Camperul vine echipat cu tot ce ai nevoie ca vacanța ta să fie mai presus de o vacanță la hotel. Așadar, te bucuri de așternuturi de calitate și prosoape (500 lei/închiriere), veselă și ustensile de bucătărie pentru preparate rapide, ușoare și gustoase, apă caldă, căldură și aer condiționat pentru un plus de confort, consumabile și curățenie/igienizare (500 lei/închiriere).

Pentru un peisaj personalizat, ai panou solar să poți campa și în afara spațiilor special amenajate, să te simți în largul tău și să te bucuri de cea mai mare grădină, doar a ta. Ai grijă totuși la regulile off-camping și de siguranța ta, a familiei, dar și a vehiculului. Garanția pe care o percepem este de minim 4000 lei/închiriere, returnabilă, daca nu există daune.

Îți predăm mașina cu plinul de combustibil și gaz făcut și te rugăm să o înapoiezi la fel. De asemenea, rezervorul de apă proaspătă va fi alimentat de noi, la întoarcere te rugăm să returnezi camperul cu toaleta și apa gri deversate în locuri special amenajate.

Te-am convins? Rezervă acum!

Politică de preț

Tarife sezon de vârf

Tarife sezon de vârf

Preț închiriere: 790 ron/noapte, minim 7 nopți, valabil în perioada 1.06 - 15.09.2024
Tarife sezon intermediar

Tarife sezon intermediar

Preț închiriere: 590 ron/noapte, minim 3 nopți, valabil în perioada 1.04 - 31.05.2024 si 16.09 - 05.11.2024.
Tarife extrasezon

Tarife extrasezon

Preț închiriere: 490 ron/noapte, minim 3 nopți, valabil in perioada 06.11 - 20.12.2023 si 08.01 - 31.03.2024
Oferte speciale

Oferte speciale

Prețuri la cerere de sărbători și în vacanțele școlare ; oferta 6=7 în anumite perioade de închiriere
20px

Întrebări și răspunsuri

20px

Ce este o autorulotă?

Autorulota este ca și o cameră de hotel pe roți, pentru că ea este atât spațiu de dormit cât și mijlocul de transport pe perioada vacanței tale în deplină libertate de mișcare. Mai mult, ea este dotată cu baie, bucătărie complet utilată, centrală termică, aer condiționat, panouri fotovoltaice pentru independență totală oriunde te-ai campa. 

Unde mă pot campa cu autorulota?

Autorulota noastră îți oferă libertate totală pentru a te parca în campinguri sau off-camping (în afara campingurilor). Atenție însă să nu rămâi împotmolit, așadar caută un loc drept, stabil (nu nisip sau pământ moale în apropierea apei). Pentru o experiență de lungă durată în afara campingurilor, recomandăm utilizarea resurselor rațional (apă, curent, gaz). Caseta de reziduuri cât și bazinul de apă gri recomandăm a fi golite doar în zone amenajate special.

 

Ce categorie de permis e necesar?

Autorulota se poate conduce cu permis de conducere categoria B, solicităm insă să existe o experiență minimă de condus de 7 ani. Toți participanții la vacanță care îndeplinesc aceste condiții pot conduce mașina.

Pot călători în afara țării cu autorulota?

Prețul autorulotei include posibilitatea de a ieși din țară cu aceasta, atenție însă să achitați toate taxele de drum, vignete, parcări, eventuale asigurări suplimentare necesare tranzitării anumitor țări. 

Ce limită de kilometri pot parcurge zilnic?

Distanța pe care o puteți parcurge zilnic, inclusă în preț, este de 300 km/zi. Având în vedere faptul că autorulota se conduce de regulă cu viteze mai mici (autostradă 100-110 km, drumuri naționale 70-80 km) recomandăm o planificare a itinerariului adecvată acestor factori. 

Ce consum are o autorulotă?

Consumul este direct proporțional cu viteza de deplasare, astfel că la o viteză de 100 km/oră pe autostradă veți avea un consum de cca 9.5 - 10 litri la 100 km si crește cu 1 litru la fiecare 10 km/ora în plus. Consumul pe drumuri naționale la o viteză de 70-80 km/oră este de cca 8.5 - 9.5 l/100 km. Bine înțeles depinde și de încărcarea mașinii.  

 

Cum procedez în cazul unei defecțiuni?

Recomandăm să ne contactezi în primul rând când apare orice situație necunoscută. Noi vom încerca să te ghidăm telefonic pentru remedierea defecțiunii sau fizic prin partenerii noștri, aflați în zona în care tu te afli la momentul defecțiunii. În cazul în care apar defecțiuni în spațiul de locuit, poți consulta manualul de bord, dar în același timp te rugăm să ne contactezi.

Ce asigurari sunt incluse?

Autorulota deține asigurare obligatorie RCA si Casco, ceea ce înseamnă că în caz de accident nu ai nici un risc pentru daune. Garanția solicitată este pentru a acoperi eventuale daune/avarii neacoperite de asigurarea Casco. Accesoriile/echipamentele de pe autorulotă nu fac obiectul asigurării Casco. 

 

40px
8 motive pentru a pleca în vacanță cu autorulota

detalii

Planurile de călătorie se pot schimba pe parcurs. Cu autorulota e ușor să reconfigurezi traseul sau chiar destinația, nu ai grija orelor de check-in sau a unui punct final fix la care trebuie să ajungi. Bucură-te de drum, peisaje și confort.

detalii

Confortul din autorulotă este la nivelul unui hotel de 4*. Ai facilități moderne într-un colț retras de natură, ai spațiu suficient pentru jocuri în familie și echipamentul necesar pentru confort sporit: sistem de climatizare, centrala pe gaz, marchiză pentru după-amiezi umbrite, mobilier de terasă dar și un duș cu apă caldă, toaletă, cuptor, hotă, plită si frigider pentru a prepara orice bunătăți preferă mezinii familiei.

detalii

Cand pornesti la drum, pui GPS-ul sa iti aproximezi timpul de sosire. Insa calatoria cu autorulota inseamna mai mult de atat... peisaje si carari ce iti apar in cale si te indeamna sa te abati pe ele, pentru a descoperi minunatiile naturii sau locuri putin cunoscute.Incearca si tu!

detalii

Mașina ta este asigurată RCA și CASCO pe perioada închirierii, valabile în întreaga Europa. 

detalii

Cerul înstelat este casa ta pentru câteva zile. Sunetele pădurii, susurul apelor si lumina răsăritului de soare îți vor fi alături în fiecare dimineață. Cu autorulota poți evita ușor locurile aglomerate, iar exploratorul din tine va ieși la suprafață în acest concediu de detașare. 

detalii

Bicicleta este un "must" in aceasta aventura

detalii

Troller-ul este istorie... poti opri in fiecare seara in alt oras, dimineata iti ofera un noua priveliste, insa tu esti eliberat de grija bagajului pe care trebuie sa il muti din masina in camera si inapoi. Tare, nu?

40px

Mai ai întrebări legate de vacanța cu camper-ul? Te sunăm noi...

Solicita oferta
/resources/quick-sell-completur/2021/0921/button-whatsapp.png